Avisudklip fra 2014


Legeplads får bålhus og vippedyr

d. 08. december 2014 

Legepladsen skal snart udvides med bålhus, nyt gyngestativ og faldunderlag. Foto: Flemming Dahl Jensen 

SDR. SALTUM: Fællestoften, som er en legeplads i Sdr. Saltum, bliver om kort tid udvidet med bålhus, nyt gyngestativ og faldunderlag samt et vippedyr. Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget har givet 50.000 kroner til legepladsen. Det er foreningen Sdr. Saltum, som står bag projektet.

Frivillige i byen vil i forbindelse med projektet selv stå for at lave faldunderlag til gyngestativet samt lægge fliser i bålhuset.

Planen er, at legepladsen skal benyttes af byens borgere og turister. Der er et stort engagement i Sdr. Saltum omkring legepladsen. Byens borgere skal selv vedligeholde legepladsen.

- Vi er altid glade for at kunne støtte projekter rundt omkring i kommunen. Det er dejligt, at vi kan give gode muligheder for at lege og at vi kan motivere børnene til at bruge deres kroppe og via legen få motion, udtaler formand for Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget Helle Bak Andreasen.


Den gode leg i Sdr. Saltum

af Louise Kande d. 03-12-2014 

Den gode leg kommer til at summe på Fællestoften, legeplads udvides

Fællestoften, som er en legeplads i Sdr. Saltum, bliver om kort tid udvidet med bålhus, nyt gyngestativ og faldunderlag og et vippedyr. Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget har givet midler til legepladsen. Det er foreningen Sdr. Saltum, som står bag projektet.

Frivillige i byen vil i forbindelse med projektet selv stå for at lave faldunderlag til gyngestativet samt lægge fliser i bålhuset.

Planen er, at legepladsen skal benyttes af byens borgere og turister. Der er et stort engagement i Sdr. Saltum omkring legepladsen, og et er planen, at byens borgere selv vedligeholder legepladsen.

-Vi er altid glade for at kunne støtte projekter rundt omkring i kommunen. Det er dejligt, at vi kan give gode muligheder for at lege og at vi kan motivere børnene til at bruge deres kroppe og via legen få motion, udtaler formand for Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget Helle Bak Andreasen.

Fakta

Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget gav 50.000 kr. til legepladsen på det seneste møde. 

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang